Hoi! Mijn naam is Chantal Oosterkamp en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in Bontebok, vlakbij Heerenveen. Daar kwam ik al jong in aanraking met het schaatsen. Eerst met Pake op het ijs en later met de bus van school naar schoolschaatsen. Ik besloot om op jeugdschaatsen te gaan toen ik 8 jaar was omdat ik het zo leuk vond. Vanaf daar kwam ik bij HCH en begon ik de sport steeds mooier te vinden.
Na een lange blessure kwam ik bij team CENNED en dankzij de dames en alle betrokkenen rondom de ploeg vond ik mijn plezier in het schaatsen weer terug. Inmiddels ben ik al begonnen aan mijn tweede zomer bij team CENNED en zal ik komende winter voor het derde jaar op het ijs uitkomen voor deze ploeg. Ik kom uit in de nieuwe Beloftencompetitie en ik hoop mooie wedstrijden op zowel kunstijs als natuurijs te kunnen laten zien.
Naast het schaatsen begin ik in dit schooljaar met mijn eerste baan als juf op School Lyndensteyn in Beetsterzwaag. Komend seizoen zal de focus liggen op het combineren van werk en sport en natuurlijk om mooie resultaten te behalen met de ploeg.
De motivatie en mogelijkheden zijn er binnen de ploeg, dus ik weet zeker dat we er met elkaar een mooie winter van gaan maken!